طرز تهیه سوپ میگو

تبلیغات

طرز تهیه سوپ میگو

ماهنامه سرآشپز - اشکان ضروری: برای اینکه بدنی قوی داشته باشید، و اگر احیانا کسالت دارید، زود خوب شوید، این سوپ میگو را درست کنید.

مواد مورد نیاز:

میگو (پاک شده): 200 گرمفلفل دلمه ای رنگی (خلالی خردشده): 1 عددهویج بزرگ (خلالی خردشده): 1 عددکدو سبز (خلالی خردشده): 1 عددقارچ (اسلایس شده): 100 گرمپیاز (خلالی خردشده): 1 عددآب لیمو ترش: 2 ق سزردچوبه: به میزان لازمقرص عصاره مرغ: 1 عدداورگانو: یک چهام ق چنمک و فلفل سیاه: به میزان لازمکره: به میزان لازم
سوپ میگو 

روش پخت:

1.    تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را درون آن ریخته و با مقداری کره تفت دهید.


2.    فلفل دلمه ای و هویج را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی نرم شود.


3.    کدو سبز، قار و آب لیمو ترش را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.


4.    زردچوبه، قرص عصاره مرغ، اورگانو، نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و  سبزیجات کمی نرم شود.


5.    میگو را با مقداری کره به مدت 1 دقیقه تفت دهید و به سوپ بیفزایید. پس از 5 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار