تبلیغات

سه نوع سوپ بهاری، مخصوص اردیبهشت زیبا

ماهنامه سرآشپز: بهار است و مخصوصا در اردیبهشت ماه قرار داریم. ماه، ماهِ هنرنمایی و استفاده از زیبایی هاست. در این مطلب طرز تهیه سه نوع سوپ را به شما آموزش داده ایم که با آنها روزهای بهاری تان را دلنشین تر کنید.

سوپ چغاله بادام

سارا خسرویان

مواد مورد نیاز:

چغاله بادام (نگینی خرد شده): 150 گرمفلفل دلمه ای (خرد شده): یک چهارم پیمانهکلم بروکلی (خرد شده): یک دوم پیمانهپیاز (نگینی خرد شده): 1 عددسیر (ساطوری خرد شده): 1 حبهآرد: 2 قاشق سوپخوریآب مرغ: 2 پیمانهپنیر پارمزان: 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل: به میزان لازمکره: 50 گرم
3 نوع سوپ بهاری روش پخت:

1. چغاله را نگینی خرد کرده و به همراه فلفل دلمه ای و کلم بروکلی درون دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید.


2. پیاز را داخل تابه ای به همراه کره تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر را به پیاز اضافه کرده و چند ثانیه دیگر تفت دهید.


3. آرد را به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود؛ ولی تغییر رنگ ندهد. سپس آب مرغ را به آن اضافه کرده و هم زده تا گلوله ای از آرد نماند. وقتی مایه یکدستی حاصل شد، آن را از صافی رد کرده تا سیر و پیاز جدا شود.


4. مخلوط چغاله، کلم و فلفل دلمه ای را به مایه اضافه کرده و مجدد روی حرارت قرار دهید.


5. نمک، فلفل و پنیر پارمزان را به مواد اضافه کنید، پس از 20 دقیقه از روی حرارت برداشته و درون ظرفی ریخته و سرو کنید. (می توانید در هنگام سرو مقداری خامه به سوپ اضافه کنید.)

 

سوپ عدس

مواد مورد نیاز:

عدس قرمز: 1 پیمانهپیاز (نگینی خرد شده): 1 عددکره: 50 گرمسیر (له شده): 4 حبهبلغور گندم: یک سوم پیمانهبرنج نیم دانه: یک سوم پیمانهزردچوبه: به میزان لازمرب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل قرمز: به میزان لازمپابریکا: به میزان لازمقرص عصاره مرغ: 1 عددنعنا خشک: 1 قاشق چایخوریپودر آویشن: 1 قاشق چایخوریروغن مایع: 2 قاشق سوپخوری
3 نوع سوپ بهاری روش پخت:

1. پیاز را درون تابه ای با مخلوط کره و روغن تفت دهید تا سبک شود.


2. سیر، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل قرمز و پابریکا را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید.


3 بلغور گندم، برنج، 6 پیمانه آب، عصاره مرغ، نعنا و پودر آویشن را به مواد اضافه کنید. پس از این که برنج نیم پز شد، عدس قرمز را افزوده و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود.


4. در صورت تمایل سوپ را با گوشت کوب برقی له کنید تا صاف و یکدست شود. بعد آن را در ظرفی بریزید و با پابریکا تزیین و سرو کنید.

 

سوپ پایلا

مواد مورد نیاز:

برنج (خیس شده): 1 پیمانهآب گوشت: 1 لیتر آرد: 2 قاشق سوپخوریآب: 1 پیمانهنعنا (ریز خرد شده): 50 گرمزرده تخم مرغ: 1 عددماست: 1 پیمانهکره: 25 گرم
3 نوع سوپ بهاری روش پخت:

1. برنج را به همراه آب گوشت به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت برسد.


2. درون ظرفی آرد و آب را با هم مخلوط کنید و به برنج بیفزایید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.


3. نعنا را درون تابه ای با کره تفت دهید و به مواد بیفزایید.


4. زرده تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کرده، سپس آن را به مواد بیفزایید و مرتب هم بزنید تا جا بیفتد. سپس آن را داخل ظرفی بریزید و با آب لیمو ترش سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار