طرز تهیه برنج اسپانیایی تند با میگو

تبلیغات

طرز تهیه برنج اسپانیایی تند با میگو

این برنج اسپانیایی تند موادی همچون برنج، میگو و آناتو را با هم ترکیب می‌کند. شما می‌توانید کمی کلم به این غذا اضافه کنید.

طرز تهیه برنج اسپانیایی تند با میگو

زمان آماده سازی: 5 دقیقهزمان پخت: 20 دقیقهزمان کلی :25 دقیقهبرای دو نفرمواد لازم: دو پیمانه برنج قهوه‌ایدو و یک دوم پیمانه آبیک چهارم پیمانه روغن زیتونیک پاکت آناتویک دوم پیمانه کلم خرد شده226 گرم میگویک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمزیک دوم قاشق چایخوری پاپریکادستور تهیه: ابتدا میگو را بر اساس دستور روی بسته بندی تمیز کنید.در همان زمان آب را با کمی روغن بجوشانید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، برنج را اضافه کنید.زمانی که آب جذب برنج شد، آن را با به یک ظرف مناسب انتقال دهید.به مدت 5 دقیقه برنج را با حرارت متوسط بپزید سپس آناتو و کلم را اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید.در زمان پخت برنج، میگوها را با فلفل و پاپریکا و کمی روغن در یک ظرف جداگانه بپزید.بعد از پخت هر دو ماده ( میگو و برنج) را ترکیب کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار