طرز تهیه سالاد میگو در اندیو

تبلیغات

طرز تهیه سالاد میگو در اندیو

سالاد میگو در اندیو

مواد لازم برای سالاد میگو در اندیو

آب لیمو 2 قاشق سوپخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

میگو (پوست کنده و رنگ گیری شده) 450 گرم

اندیو 3 عدد

سس سالاد میگو 1/3 تا 1/2 فنجان

مواد لازم برای سس سالاد میگو 

نمک کمی

جعفری (خرد شده) 3 قاشق سوپخوری

برگ نعنا (خرد شده) 2 قاشق چایخوری

ترخون (برگ، خرد شده) 1 قاشق سوپخوری

آب لیمو 1 قاشق سوپخوری

خامه ترش (سس مایونز) نصف فنجان

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

سالاد میگو در اندیو طرز تهیه سالاد میگو در اندیو

فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. میگو را در روغن زیتون، نمک و فلفل بغلتانید سپس 4 تا 6 دقیقه بسته به سایز میگو ها تا زمانی که صورتی روشن شوند و لبه هایشان کمی حلقه شود در فر بپزید.

میگو را از فر بیرون بیاورید و بلافاصله در آب لیمو بغلتانید و بگذارید کنار تا خنک شود.

میگوی بریان شده را به شکل تکه های کوچک خرد کنید سپس در سس بغلتانید. ته هر اندیو را بزنید و برگ هایش را جدا کنید. هر برگ را با یک قاشق پر سالاد میگو پر کنید و در یک دیس سرو کنید.

طرز تهیه سس سالاد میگو

در یک مخلوط کن کوچک، همه ی مواد را ترکیب کنید و مخلوط کنید. از این سس سبزیجات میتوان برای میگو، صدف و مرغ استفاده کرد.

سالاد میگو در اندیو نکات تکمیلی در مورد سالاد میگو

سالاد میگو جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 6 دقیقه میباشد .
سالاد میگو را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار