تبلیغات

طرز تهیه شربت توت فرنگی و مربای آن

شربت توت‌ فرنگی ملکه شربت‌های آسیایی است و از این میوه محبوب در تهیه انواع نوشیدنی، مربای توت‌ فرنگی، سالاد میوه، کیک توت‌ فرنگی، تزیین کیک و ... استفاده می‌شود.

تهیه شربت توت فرنگی،توت فرنگی،خواص توت فرنگی،طرز تهیه مربا  توت فرنگی

شربت توت‌فرنگی حاوی مقادیر مناسبی از فیبر، پتاسیم، آنتی اكسیدان‌، كلسیم، آهن و فسفر است كه این مواد مغذی باعث می‌شوند توت‌فرنگی به عنوان یك جایگزین شیرین، باعث افزایش سلامت قلب، كاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و در كل ارتقاء سلامتی بدن شود. توت‌فرنگی همچنین سرشار از ویتامین C و فاقد چربی اشباع است و كالری كمی دارد. یک واحد توت‌فرنگی معادل 8 عدد توت‌فرنگی است كه 50 كالری انرژی دارد و ویتامین C بیشتری نسبت به یک عدد پرتقال خواهد داشت.

توت‌فرنگی تقویت‌كننده، ملین و خنک‌كننده می‌باشد. به همین جهت توت‌فرنگی برای درمان یبوست بسیار موثر است. توت فرنگی از تصلب شرائین (گرفتگی عروق) جلوگیری می‌نماید.  توت فرنگی اشتها‌آور است و ادرار را زیاد می‌كند. دم‌كرده برگ توت‌فرنگی در زیادكردن ادرار و شیر بانوان مفید است. همچنین در درمان نقرس و سنگ مثانه نیز اثر گذار است. توت‌فرنگی به علت داشتن آهن و ویتامین C در خون‌ سازی بدن مؤثر است. توت‌فرنگی به علت دارا بودن مقادیر كافی كلسیم و فسفر، در رشد و نمو كودكان و نوجوانان، استحكام دندان‌ها و ترمیم شكستگی استخوان‌ها بسیار مؤثر است.

مطالب مرتبط: طرز تهیه مربای گل سرخ تازه (مربا گل محمدی)

شربت توت فرنگی،توت فرنگی،خواص توت فرنگی،طرز تهیه مربا توت فرنگی

مواد لازم جهت تهیه شربت و مربای توت‌ فرنگی

توت فرنگی

یک کیلوگرم شکر یک کیلوگرم آب لیموترش یک قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه شربت توت فرنگی

1. ابتدا توت‌فرنگی‌‌ها را شسته و برگ سبز آن را جدا کنید و اجازه دهید خشک شوند.

شربت توت فرنگی،توت فرنگی،خواص توت فرنگی،لواشک توت فرنگی،طرز تهیه مربا توت فرنگی


2. توت‌فرنگی‌ها را درون ظرفی ریخته و لابه‌لای آن را شکر بپاشید. سپس به مدت 24 ساعت درون یخچال استراحت دهید تا توت‌فرنگی‌ها آب بیندازند.

شربت توت فرنگی،توت فرنگی،خواص توت فرنگی،لواشک توت فرنگی،طرز تهیه مربا توت فرنگی

3. در این مرحله ظرف حاوی توت‌فرنگی‌ را بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید. در این حین مرتبا کف حاصله از جوشیدن توت‌فرنگی را خارج کنید و دور بریزید. نکته قابل توجه در مورد تهیه مربای توت‌فرنگی این است که باید در هنگام پخت این مربا درب قابلمه باز باشد چرا که باعث تیره‌شدن رنگ مربا خواهد شد. این فرایند حدود 30 دقیقه به طول می‌انجامد.

حتما بخوانید: طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی و تفاوت مربا و مارمالاد

شربت توت فرنگی،توت فرنگی،خواص توت فرنگی،لواشک توت فرنگی،طرز تهیه مربا توت فرنگی


4. پس از قوام آمدن شربت، آب لیمو‌ترش و یا جوهر لیمو را به آن اضافه نمایید تا مانع از شکرک زدن شربت شود. سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود. 

طرز تهیه مربای توت‌ فرنگی 1. برای تهیه مربای توت‌فرنگی تمام مراحل بالا را به ترتیب باید انجام دهید با این تفاوت که برای تهیه مربای توت‌فرنگی بایستی مدت زمان اولیه پخت توت‌فرنگی‌ها را به 20 دقیقه کاهش دهید.

2. در این مرحله 2/3 از شربت مربا را جدا کنید. سپس مجددا 500 گرم شکر به توت‌فرنگی‌ها اضافه کنید و حدود 10 دقیقه با حرارت متوسط اجازه دهید تا شربت قوام آید. در این حین کف حاصله را خارج کنید و در نهایت آب لیمو‌ترش را بیفزایید و اجازه دهید تا مربا خنک شود.

شربت توت فرنگی،توت فرنگی،خواص توت فرنگی،لواشک توت فرنگی،طرز تهیه مربا توت فرنگی،استریل کردن ظروف،کنسرو کردن


3. پس از خنک‌شدن مربا آن را به ظروفی که از قبل استریل کرده‌اید منتقل نمایید و در جای خنک نگهداری کنید.

شربت توت فرنگی،توت فرنگی،خواص توت فرنگی،لواشک توت فرنگی،طرز تهیه مربا توت فرنگی،استریل کردن ظروف،کنسرو کردن

نشانه قوام آمدن شربت و مربا مقداری از شربت را در قاشقی بریزد، اگر شربت پس از خنک‌شدن سریع از قاشق نریخت، شربت قوام آمده است.
دلایل شکرک زدن مربا اگر شکر مربا کم باشد، شکرک می‌زند. اگر مربا به اندازه کافی قوام نیامده باشد، شکرک می‌زند. اگر مربا بیش از حد بجوشد، باعث شکرک زدن آن می‌شود. هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم‌زدن مربا استفاده نکنید چرا که موجب کپک زدن مربا خواهد شد. برای جلوگیری از شکرک‌ زدن مربا، در انتهای پخت به آن یک قاشق چای‌خوری آب لیمو‌ترش و یا 1/4 قاشق چای‌خوری جوهر‌لیمو اضافه نمایید.

گروه آشپزی ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار