بهترین روش های نگهداری از سالاد الویه

تبلیغات

بهترین روش های نگهداری از سالاد الویه

بهترین روش های نگهداری از سالاد الویه بهترین روش های نگهداری از سالاد الویه 

بشما برترین روشهای نگه‌داری از سالاد الویه را معرفی میکنیم که یاد گرفتن انها برای هر کدبانویی در خانه لازم است. میخواستم بدانم که مدت زمانی که میشود داخل یخچال سالاد الویه را نگه داشت چند روز هست؟ من دریک جا مطالعه کردم که سیب زمینی وقتی بماند زهر ایجاد می‌کند آیا این برای سیب زمینی پخته بعد از نگه داری در یخچال هم صدق میکند؟

سیب زمینی تازه دارای مقدار بسیار ناچیزی از سمی بنام سلانین میباشد «مقدار کل سلانین در سیب زمینی جوانه نزده و تازه حدود 90 میلیگرم است که بیش از دو سوم این زهر در پوست سیب زمینی و بقیه در غده سیب زمینی وجوددارد» که مشکلی برای مصرف ایجاد نمی کند، اما سیب زمینی

که مدتی میماند و جوانه میزند مقدار سلانین در آن تا مقدار قابل توجهی افزایش می‌یاید که این نوع سیب زمینی در اثر مصرف میتواند اختلالات عمده‌اي در بدن ایجاد کند. مقدار سلانین در سیب زمینی در اثر نور افزایش می‌یابد، بنابر این سیب زمینی بایستی در محیط هاي تاریک نگه داری شود و از خرید مقدار زیاد سیب زمینی که باعث نگه‌داری طولانی سیب زمینی میشود خودداری نمایید.

سیب زمینی جوانه زده را به هیچ عنوان مصرف نکنید و سیب زمینی را همیشه بدون پوست مصرف کنید. سالاد الویه از غذا‌هاي بسیار فساد‌پذیر است که بي درنگ پس از تهیه بایستی در یخچال نگه‌داری شود و بایستی دمای یخچال کمتز از 5 درجه و ترجیحا 3 درجه باشد و با دقت به این که در تهیه آن تخم مرغ،

گوشت، سس مایونز و سیب زمینی استفاده شده، بنابر این نمیتوان آنرا مدت زیادی در یخچال نگه‌داری کرد با دقت به دوران توصیه شده برای بعضی از مواد خوراکی که احتمالا در سالاد اولویه میتوانند به کار روال ودر زیر بیان شده است حداکثر دوران توصیه شده برای نگه‌داری سالاد اولویه در یخچال 2 روز میباشد. برای اجزاء احتمالی متشکله سالاد اولویه بشرح زیر می باشد:

پنير: در يخچال 6-12 هفته، در فريزر 6 تا 12 ماه

کره: در يخچال 2 هفته – در فريزر 9 ماه

تخم مرغ تازه با پوست: در يخچال 3 هفته

تخم مرغ آب پز سفت: در يخچال 1 هفته

گوشت گوساله «استيک»: در يخچال 3 تا 5 روز، در فريزر: 6 تا 12 ماه

مرغ – بوقلمون تکه شده: در يخچال 1 تا 2 روز، در فريزر: 9 تا 12 ماه

مرغ – بوقلمون درسته: در يخچال 1 تا 2 روز، در فريزر: 1 هفته

گوشت اردک يا غاز: در يخچال 1 تا 2 روز، در فريزر: 6 ماه

گوشت پخته شده: در يخچال 1 – 2 روز، در فريزر: 3-4 ماه

سوسيس: در يخچال 1 تا 2 روز، در فريزر: 3 تا 4 ماه

سوسيس دودی: در يخچال: 7 روز، در فريزر: 1 تا 2 ماه.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار