تبلیغات

شیشلیک با پوره کدو سبز؛ غذایی از دل استانبول

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: غذاهای ترکی بسیار متنوع اند و شهرتی جهانی دارند. استانبول مرکز غذاهای خوشمزه ترکی است. شیشلیک با پوره کدو سبز یکی از این غذاهاست که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

میزان سرو: 4 الی 5 نفر

مواد لازم:


راسته با استخوان گوسفندی: 10 عددبرگ آویشن (ریز خردشده): 4 الی 5 عددنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازمفلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
مواد لازم پوره:
کدو سبز: 3 عددروغن: 3 قاشق سوپ خوریکره: 2 قاشق سوپ خوریآرد: 3 قاشق سوپ خوریشیر: دو و یک دوم پیمانهپنیر چدار (رنده شده): 250 گرمنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمجوز هندی (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم سرو:
فلفل قرمز (ریز خردشده): یک عددبرگ آویشن: 4 الی 5 عددشیشلیک با پوره کدو سبز 


طرز تهیه:


1. راسته ها را از وسط به دو قسمت کنید.

2. برگ آویشن، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و کاملا روی راسته ها بمالید.

3. آنها را در تابه نچسبی سرخ کنید (طوری که کاملا هر دو طرف راسته ها سرخ شود).

4. سپس آنها را در سینی فر قرار دهید و حدود 10 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دما 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) بپزید.


5. برای تهیه پوره کدو سبزها را به خوبی شسته و با پوست رنده کنید. آب اضافی آنها را با فشار دادن بگیرید.

6. دو قاشق سوپ خوری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کرده و کدوی رنده شده را به آن اضافه کنید.


7. کره و یک قاشق سوپ خوری روغن باقیمانده را در ظرفی جداگانه گرم کنید و آرد را حدود یک الی 2 دقیقه در آن تفت دهید.

8. کدو سبز تفت داده شده را اضافه کنید. به تدریج شیر را اضافه کرده و مواد را هم بزنید.

9. نمک، فلفل سیاه و جوز هندی پودر شده را اضافه کنید.

10. هنگامی که مواد غلظت یافت، پنیر چدار رنده شده را اضافه کرده و مواد را هم بزنید.

13. ظرف را از روی حرارت بردارید و پوره را در ظرف سرو بریزید.

14. شیشلیک ها را روی آن قرار دهید.

15. از فلفل قرمز ریز خردشده و برگ آویشن تازه برای سرو استفاده کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار