تبلیغات

آشپزی با رفیکا بیرگول، سرآشپز ترکیه ای

ماهنامه سفره ایرانی: رفیکا بیرگول (Refika Birgul) در 19 ماه مه 1980 در استانبول ترکیه به دنیا آمد. او سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب های آشپزی و یک شخصیت تلویزیونی ترکیه ای است. او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش فراگرفت.

علاقه او به آشپزی در طی ملاقات هایش با خویشان خود در لندن بیشتر شد. در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه از این سرآشپز معروف را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

سالاد گل کلم و کلم بروکلی

مواد لازم:

 گل کلم: نصف یک عددکلم بروکلی: نصف یک عددهویج: 2 عدد ذرت (پخته): یک و یک دوم پیمانه پیازچه (ریز خردشده): 3 عددلیمو سنگی (نازک خردشده): نصف یک عددفلفل قرمز (ریز خردشده): 4 عددشوید تازه (ریز خردشده): به مقدار لازمروغن زیتون: به مقدار لازمنمک: به مقدار لازمآب لیموترش: به مقدار لازمآشپزی با شف ترکیه ای 

طرز تهیه:

1. گل کلم و کلم بروکلی را به ابعاد کوچک برش دهید و به ظرف مناسبی انتقال دهید.

2. هویج را حلقه حلقه کرده و اضافه کنید.

3. یک پیمانه آب داغ اضافه کرده و اجازه دهید سبزیجات روی حرارت بپزند.

4. سپس سبزیجات پخته، ذرت، شوید، فلفل قرمز ریز خرد شده، پیازچه و روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت تفت دهید.

5. نمک و آب لیموترش را اضافه و مخلوط کنید.

6. مواد را به خوبی مخلوط کنید و سپس به همراه برش های لیموترش سرو کنید.

سینه مرغ پنیری

میزان سرو: 2 الی 4 نفر

مواد لازم:

پنیر فتا (رنده شده): 200گرمسینه مرغ: 2 عددسیر (رنده شده): یک حبهبرگ اسفناج (خردشده): 3 الی 4 عددگوجه فرنگی (خردشده): یک عددروغن زیتون: 4 الی 5 قاشق سوپ خوریبرگ ریحان (خشک شده): یک قاشق سوپ خوریپاپریکا (پودر فلفل دلمه ای): 2 قاشق چای خورینمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم آشپزی با شف ترکیه ای 

طرز تهیه:

 

1. پنیر فتای رنده شده، سیر رنده شده و برگ اسفناج خردشده را با هم در ظرف مناسبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. سینه های مرغ را به طور افقی برش دهید، طوری که لبه های آنها جدا نشود.

3. داخل آنها را با مخلوط پنیر پر کنید.

4. چند برش گوجه فرنگی اضافه کرده و به کمک خلال چوبی لبه های مرغ را محکم کنید.

 

5. روغن زیتون، برگ ریحان خشک شده، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

6. سینه های مرغ را در ظرف فر قرار دهید و مخلوط روغن زیتون را روی آنها بریزید.

7. ظرف را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا سینه های مرغ بپزند.

8. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و حدود 10 دقیقه دیگر به پخت مواد در فر ادامه دهید.

9. سپس سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار