تبلیغات

اسپاگتی بلونز؛ ماکارونی دمی با سس گوشت

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: سس بلونزه (Bolognese sauce) نوعی سس پاستا با پایه گوشت از ایتالیا و شهر بولونیا است که با اسپاگتی سرو میشود.

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:


گوشت چرخ کرده: 500 گرمپیاز (رنده شده): یک عددهویج (رنده شده): 2 عددساقه کرفس (ریز خردشده): 2 عددروغن: 3 قاشق سوپ خوری گوجه فرنگی (پوره شده): یک پیمانهآب انگور قرمز یا زغال اخته: یک چهارم پیمانهگوجه فرنگی (پخته و خردشده): 5 عددآب گوشت: یک پیمانهبرگ بو: یک عددارگانوی تازه: 2 عددنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمآب: به مقدار لازماسپاگتی: 400 گرمپنیر پارمزان (رنده شده): برای سرو اسپاگتی با سس بلونزه


طرز تهیه:


1. برای تهیه سس بلونزه، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

2. گوش چرخ کرده را در آن تفت دهید تا برشته شود.

3. پیاز، هویج و ساقه کرفس را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.

4. گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده را اضافه کرده و تفت دهید.

5. پس از چند دقیقه آب انگور قرمز یا آب زغال اخته را اضافه کنید.

6. پس از این که حجم آن کم شد، گوجه فرنگی پخته و خرد شده، آب گوشت، برگ بو و ارگانو را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.

6. حرارت را کم کنید تا مواد روی حرارت ملایم حدود 20 الی 30 دقیقه بپزند و غلظت یابند.


7. اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی بسته آن در آب و نمک در حال جوشیدن بپزید و کنار بگذارید.

8. سپس آن را به همراه سس بلونزه سرو کنید و مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن بپاشید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار