طرز تهیه مافین میگو با سبزیجات

تبلیغات

طرز تهیه مافین میگو با سبزیجات

مجله سرآشپز: مافین میگو یک فینگرفود دریایی خوشمزه است که به راحتی تهیه میشود. این مافین متفاوت را با سبزیجات درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:

میگو: 300 گرمپنیر ورقه ای: به میزان لازمآرد (الک شده): 1.5 پیمانهبیکینگ پودر: 1 ق چپیازچه (ساطوری شده): 2 عددهویج (رنده شده): 1 عددتخم مرغ: 2 عددشیر: یک چهارم پیمانه + به میزان لازمزعفران (دم کرده): 2 ق سکره (ذوب شده): 100 گرم پنیر موتزارلا (رنده شده): 70 گرمآب لیمو ترش: 1 ق چنمک و فلفل سیاه: به میزان لازم مافین میگو با سبزیجات 

روش پخت:

 

1. آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای الک کنید.

 

2. پیازچه، هویج، تخم مرغ (با استفاده از چنگالی در حد مخلوط شدن زرده و سفیده زده شده)، یک چهارم پیمانه شیر، زعفران، کره، پنیر موتزارلا، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط آرد افزوده و با همزن برقی بزنید تا کف کند.

 

3. میگو و مقداری شیر را درون ظرفی مخلوط کنید و 3 دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

4. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و درون آب کش بریزید.

 

5. میگو را به مایه آماده شده بیفزایید و کمی هم بزنید تا یکدست شود.

 

6. کپسول های مافین را در قالب مخصوص مافین بگذارید و سه چهارم آن ها را با مایه آماده شده پر کنید.

 

7. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 20 دقیقه بگذارید تا بپزد.

8. بعد روی مافین پنیر ورقه ای بریزید و حدود 5 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر ذوب شود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار