تبلیغات

طرز تهیه دو نوع کیک نارگیلی و گردویی

ماهنامه کیک و شیرینی: کیک نارگیلی و کیک گردویی دو نوع کیک محبوب بین انواع کیک ها هستند که در این مطلب طرز تهیه این دو کیک خوشمزه را آورده ایم.

کیک نارگیلی


مواد لازم:


کره (ذوب شده): یک و یک دوم پیمانهشکر: یک دوم پیمانهتخم مرغ: 4 عددماست یونانی: یک پیمانهبیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوریوانیل: یک قاشق چای خوریآرد: یک و سه چهارم پیمانهپودر نارگیل (برشته شده): یک پیمانه + 2 قاشق سوپ خوری برای تزیینخامه فرم گرفته: یک و یک دوم پیمانهپودر شکر: 3 قاشق سوپ خوری کیک نارگیلی و کیک گردویی


طرز تهیه:


1. کره ذوب شده و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای و حجیم شوند.

2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.

3. ماست یونانی، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.

4. آرد و یک پیمانه پودر نارگیل برشته شده را با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.


5. خمیر را در قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت 60 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

6. برای حصول اطمینان از پخت کیک، خلالی چوبی در آن فرو کنید، در صورتی که تمیز بیرون آید، یعنی کیک پخته است.


7. پس از این که کیک خنک شد، آن را از قالب جدا کنید.


8. خامه فرم گرفته و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و روی کیک را با آن تزیین کنید و 2 قاشق پودر نارگیل برشته شده باقیمانده را روی آن بپاشید. سپس سرو کنید.
کیک گردویی
طعم این کیک هوش از سرتان می برد

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:


گردو (پودر شده): دو و یک دوم پیمانهتخم مرغ: 3 عددشیر: 150 میلی لیترملاس نیشکر: 2 قاشق سوپ خوریبیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری وانیل: یک قاشق چای خوریدارچین (پودر شده): یک قاشق چای خوریپوست پرتقال رنده شده: یک قاشق سوپ خوریخرما (هسته جدا و خردشده): 8 الی 10 عددکشمش: یک مشتکیک نارگیلی و کیک گردویی 


طرز تهیه:


1. تخم مرغ ها را با همزن حدود 3 الی 4 دقیقه بزنید.

2. شیر، ملاس نیشکر، بیکینگ پودر، وانیل و پودر دارچین را اضافه و مخلوط کنید.

3.گردوی پودر شده و پوست رنده شده پرتقال را اضافه و مخلوط کنید.

4. خرمای هسته جدا و خرد شده و کشمش را به مواد اضافه و مخلوط کنید.


5. خمیر به دست آمده را در یک قالب کیک پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

5. سپس آن را از فر درآورید و پس از کمی خنک شدن از قالب جدا کرده و سرو کنید.

نکته:


به جای ملاس نیشکر می توانید از شیره افرا یا عسل استفاده کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار