تبلیغات

طرز تهیه ناسی لماک غذای ملی کشور مالزی

طرز تهیه ناسی لماک غذای ملی کشور مالزی

ناسی لماک غذای خوشمزه و ملی کشور مالزی است. این غذای خوش عطر به قدری لذیذ است که بعد از خوردن آن، دیگر طعم برنج سنتی را دوست نخواهید داشت.

مواد لازم برای ناسی لماک

برنج دانه بلند :3 پیمانه

آب :200 میلی لیتر

گوشت گوساله :200 گرم

کنجد برای تزیین :به مقدار لازم

نمک:به مقدار لازم

مغز آجیل :به مقدار لازم

طرز تهیه ناسی لماک غذای ملی کشور مالزی طرز تهیه ناسی لماک

برنج را دو بار شسته و آبکش می کنیم، سپس با بقیه مواد شامل شیر نارگیل، آب، زنجبیل و نمک درون قابلمه ای می ریزیم، در آنرا می بندیم و روی حرارت قرار می دهیم.

وقتی مایع آن بخار شد، از روی حرارت برداشته و با درپوش بسته می گذاریم به مدت 5 دقیقه بماند. سپس اجازه می دهیم تا سرد شود. این غذا با مغز خشکبار بوداده، تخم مرغ آبپز و ادویه فراوان مالزیایی سرو می شود.

نکات

1. ناسی لماک با گوشت گوساله بسیار خوشمزه تر می شود و به خاطر داشتن مغزهای فراوان و شیر نارگیل غذایی بسیار مقوی برای ماه مبارک رمضان به شمار می رود.

2. برگ پاندان راز خوشمزگی این غذاست، این برگ به وفور در غذاهای مالزیایی استفاده می شود.

3. برنج را می توانید درون پلوپز بپزید.

طرز تهیه ناسی لماک غذای ملی کشور مالزی نکات تکمیلی در مورد ناسی لماک

ناسی لماک جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ناسی لماک را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار