تبلیغات

طرز تهیه کلوچه قیصی

پخت کلوچه قیصی,طرز پخت کلوچه قیصی

طرز تهیه کلوچه قیصی کلوچه بهاری

این کلوچه خوشمزه را برای دورهمی های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای کلوچه قیصی :

کره   ۲۰۰ گرم  تخم مرغ یک عدد   روغن زیتون  یک دوم پیمانه  پودر قند یک پیمانه  وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آرد حدود ۲ پیمانه

مواد میانی کلوچه قیصی :

 قیصی ۱۰ عدد   گردو یک پیمانه   دارچین یک قاشق چایخوری   پودر قند یک دوم پیمانه (برای تزیین) 

طرز تهیه کلوچه قیصی :

ابتدا همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه خمیر ابتدا کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.

بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

بعد خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.

رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار شود.

سپس در سینی فر چیده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۲۰ دقیقه بپزید.

بعد رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین کنید.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار