طرز تهیه کیک قلبی با رنگ قرمز

تبلیغات

طرز تهیه کیک قلبی با رنگ قرمز

یک دستور پخت ویژه برای روز تولد همسرتان واقعاً اورا شگفت زده می‌کند. امروز در مجله آشپزی آلامتو برای شما طرز تهیه یک کیک با طرح قلب و رنگ قرمز را آماده کرده ایم.

زمان آماده سازی: ۱ ساعت و ربعزمان پخت : ۱۵ تا ۱۷ دقیقهو ۱۰ دقیقه برای سرد شدن کیک مواد لازم : ۳ عدد تخم مرغ۳/۴ فنجان کره۳ فنجان سرپر آرد۲ قاشق چایی خوری پودرکاکائو۲ و ۴/۱ فنجان شکر۱ و ۲/۱ قاشق چایی خوری وانیل۱ اسانس رنگ قرمز۱ و ۲/۱ بکینگ پودر۱ و ۲/۱ قاشق چایی خوری سرکهتکه های شکلات به صورت قلبخاک قند۳/۴ قاشق چایی خوری نمک طرز تهیه :

۱- تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه به حال خود باشند. فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت آماده کنید. سینی را برای پختن کیک آماده کنید و کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه متوسط آرد ، پودر کاکائو ، ۴/۳ نمک را با هم مخلوط کنید. کاسه را کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگتر کره را برای ۳۰ ثانیه ای بگذارید تا آب شود. سپس وانیل و شکر را به آن اضافه کنید. آنقدر آنها را بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس اسانس رنگ را به مایه تان اضافه کنید.
۳- حالا مخلوط آرد و کره را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. بعد از اینکه آنها را هم زدید و مایه ای کاملا یکدست بدست آمد ،‌در یک ظرف حرارت بدهید. در این قسمت سرکه و بکینگ پودر را هم اضافه کنید . و آن را به خمیر آماده شده تان اضافه کنید. آنقدر آنها را بزنید تا کاملا یکدست شود.
۴- خمیر را روی سینی که آماده کردید پهن کنید و به شکلی که می خواهید برش دهید ، دو سوم سینی را با شیرینی ها پر کنید. ۱۵ تا ۱۷ دقیقه ای بگذارید تا بپزد. بعد از اینکه سینی را از فر درآوردید بگذارید به مدت ۵ دقیقه تا سرد شود. سپس شیرینی را از سینی دربیاورید. بگذارید کاملا سرد شوند. تکه های شیرینی را با تکه های کوچک شکلات تزیین کنید. و بعد از آن روی آن را با خاک قند بپوشانید.

ارزش غذایی ۱۷۲ کالریچربی ۶ گرمچربی اشباع شده ۳ گرماسید چربی ۲ گرمکلسترول ۳۶ میلی گرمسدیم ۱۲۴ میلی گرمکربوهیدرات ۲۸ گرمقند ۱۷ گرمپروتئین ۳ گرمکلسیم ۲ واحدآهن ۴ واحد

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار