تبلیغات

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع و خوشمزه و خواص شکلات

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

در این قسمت مجموعه آموزش دسرها شما را با طرز تهیه شکلات بیسکویتی  آشنا میکنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید

شکلات یکی از  پرطرفدارترین مواد خوراکی در سرتاسر جهان است. شکلات انواع مختلفی دارد و با توجه به محبوبیت و داشتن طعم مطلوب فرآورده های مختلفی از این ماده خوشمزه تولید شده است.  شکلات خواص بسیاری زیادی دارد یکی از خواص آن جلو گیری از مشکلات مغزی میشود و خوردن شکلات باعث پیشگیری از افسردگی میشود. شکلات حاوی پلی فنول‌ها که آنتی اکسیدان بسیار قوی است. و از بیماریهای از جمله  سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی – عروقی و تصلب شرایین جلوگیری می‌کند.و برای لاغری بسیار تاثیر گذار است.

کدبانوهای عزیز در ادامه با ما همراه باشید و با درست کردن این دسر خوشمزه لذت کافی را ببرید.

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

بعد از ۴ دقیقه از روی حرارت برداشته وانیل رو اضافه میکنیم.

حالا اجازه میدیم کمی سرد بشه.

 من  بیسکویت خورد کردم . بعد بسته رو باز کردم و ریختم توی مواد هدف اینه که تیکه های بزرگ بیسکویت داشته باشیم.

صبر میکنیم تا سفت بشه و خودش رو بگیره (اگه عجله دارید روی ظرف حاوی یخ بذارید و هم بزنید).طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

روی سلفون میذاریم و به قطر حدودی ۷ سانت میپیچیمش.طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

میذاریم توی یخچال تا کاملا سفت بشه و بعد سلفون رو باز میکنیم (همین الانشم خوشگله) و با کارد بزرگ برش میزنیم .طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

اگر میخواید برای مدت طولانی نگهداری کنید حتما توی ظرف در بسته باشه و بهتره برش هم نزنید که فرمش به هم نخوره. هر چند که بعد از برش خوردن خوب خودش رو نگه میداره.طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

طرز تهیه شکلات بیسکویتی خوش طمع

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (هنوز هیچ امتیازی ثبت نشده)

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار