تبلیغات

دسترسی به لیست تمام افرادی که در اینستاگرام بلاک کرده اید

دسترسی به لیست تمام افرادی که در اینستاگرام بلاک کرده اید مجموعه: ترفندهای اینترنتی افزایش فالوور در اینستاگرام, اموزش ثبت نام در اینستاگرام

لیست افراد بلاک شده اینستاگرام

یکی از امکانات کاربردی اپلیکیشن اینستاگرام نمایش افرادی است که بلاک کرده اید. ادامه این مطلب را با آموزش دسترسی به لیست افراد بلاک شده اینستاگرام دنبال کنید.

در صورتی که فردی را در اینستاگرام بلاک کنید، آن کاربر دیگر نمی‌تواند به پروفایل و پست‌های شما دسترسی داشته باشد. با انتخاب این گزینه، اعلان خاصی درباره بلاک شدن برای فرد ارسال نمی‌شود و به همین ترتیب شاید هیچ وقت به این موضوع پی نبرد. 

دقت کنید با بلاک کردن فرد، لایک‌‌ و کامنت‌های‌ وی از صفحه پروفایل شما پاک نشده و به همین ترتیب افراد دیگر می‌توانند آن‌ها را مشاهده کنند. این در حالی است که در این وضعیت، فعالیت‌های گذشته و فعلی شخص مورد نظر برای شما پنهان خواهد بود.

اینستاگرام بخشی را در منوی تنظیماتش در نظر گرفته که توسط آن می‌توانید به تمامی افرادی که بلاک کرده‌اید، دسترسی داشته باشید. با در اختیار داشتن این لیست، ‌می‌توان افراد بلاک شده در اینستاگرام را مدیریت کرد و یا افراد خاصی را از وضعیت بلاک خارج نمود.

افزایش فالوور در اینستاگرام, اموزش ثبت نام در اینستاگرام

افراد بلاک شده اینستاگرام

برای دسترسی به لیست افراد بلاک شده اینستاگرام خود و مدیریت آن، مراحل قرار گرفته در ادامه را به ترتیب دنبال کنید:

جدیدترین نسخه از اینستاگرام را از پلی استور یا اپ استور دانلود کنید.

برنامه را باز کرده و وارد پروفایل شخصی خود شوید.

افزایش فالوور در اینستاگرام, اموزش ثبت نام در اینستاگرام

لیست افراد بلاک شده اینستاگرام

بر روی آیکون سه نقطه موجود در بخش بالایی رابط کلیک کنید.

افزایش فالوور در اینستاگرام, اموزش ثبت نام در اینستاگرام

یکی از امکانات کاربردی اپلیکیشن اینستاگرام نمایش افرادی است که بلاک کرده اید

با باز شدن صفحه Settings، از سربرگ Privacy and security، گزینه Blocked accounts را برگزینید.

در صفحه باز شده می‌توانید به اکانت تمامی افرادی که در اینستاگرام بلاک کرده‌اید، دسترسی داشته باشید.

افزایش فالوور در اینستاگرام, اموزش ثبت نام در اینستاگرام

با باز شدن لیست افراد بلاک شده، می‌توان با کلیک بر روی هر فرد، وارد پروفایل وی شد و از آن جا با کلیک بر روی گزینه Unblock، حساب کاربر را آن‌بلاک کرد.

منبع:click.ir

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار