طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

تبلیغات

طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی بسیار ساده است و از این بیسکوییت در تهیه دسر ایتالیایی تیرامیسو می‌توانید بهره ببرید.

دسر تیرامیسو،کیک تیرامیسو،قهوه اسپرسو،طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

جهت آشنایی با طرز تهیه دسر ایتالیایی تیرامیسو به بخش دسر‌ها در آشپزی ستاره مراجعه نمایید.

مواد لازم جهت تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

تخم مرغ

6 عدد

آرد سفید

220 گرم

شکر

150 گرم

آب جوش

4/1 پیمانه

کرم تارتار

8/1 قاشق چای خوری

وانیل

8/1 قاشق چای خوری

بکینگ پودر

2/1 قاشق چای خوری

نمک

1 پینچ

پودر شکر

به میزان لازم

طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.

دسر تیرامیسو،کیک تیرامیسو،قهوه اسپرسو،طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

زرده تخم مرغ، آب جوش و نیمی از شکر را با همزن حدود 10 تا 15 دقیقه بسته به قدرت همزن بزنید تا کاملا سفید و کشدار شود.

دسر تیرامیسو،کیک تیرامیسو،قهوه اسپرسو،طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

سفیده تخم مرغ، مابقی شکر وکرم تارتار را با همزن بزنید تا جایی که از کاسه برنگردد.

 سفیده تخم مرغ،دسر تیرامیسو،کیک تیرامیسو،قهوه اسپرسو،طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

دسر تیرامیسو،کیک تیرامیسو،قهوه اسپرسو،طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگیآرد، بکینگ‌پودر و نمک را با یکدیگر الک کنید.در این مرحله مقداری از سفیده فرم گرفته و آرد را به ظرف زرده اضافه کنید و به کمک لیسک به صورت دورانی مخلوط نمایید. مابقی مواد را نیز در چند مرحله متناوبا اضافه کنید و به صورت دورانی از زیر به رو مخلوط کنید.دسر تیرامیسو،کیک تیرامیسو،قهوه اسپرسو،طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

دسر تیرامیسو،کیک تیرامیسو،قهوه اسپرسو،طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

مواد حاصله را درون قیف با ماسوره مدادی ریخته و روی سینی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است به صورت نواری و با فاصله از مواد بریزید.

دسر تیرامیسو،کیک تیرامیسو،قهوه اسپرسو،طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

روی نوار‌های بیسکوییت پودر قند بپاشید و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

دسر تیرامیسو،کیک تیرامیسو،قهوه اسپرسو،طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

پس از خارج کردن از فر و خنک شدن بیسکوییت‌ها، سطح بیسکوییت‌ها را به کمک الک ریز با پودر قند بپوشانید.

دسر تیرامیسو،کیک تیرامیسو،قهوه اسپرسو،طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

گروه آشپزی ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار