تبلیغات

طرز تهیه پای ماکارونی چهار فصل

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه پای ماکارانی را آموزش می‌دهیم که بسیار خوشمزه است و توصیه می‌کنیم حتما این غذا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه پای ماکارونی چهار فصل

این غذا به علت داشتن سبزیجات تازه بسیار برای سلامتی مناسب است.

مواد لازم : 300 گرم اسپاگتییک عدد تخم مرغ هم زده شدهیک چهارم فنجان رنده شده پنیر پارمسانیک قاشق غذا خوری مارگارین یا کرهیک عدد تخم مرغیک فنجان پنیر ریکوتایک هشتم قاشق چای خوری فلفلیک دوم فنجان قارچ تازهیک قاشق چای خوری روغن زیتونیک چهارم فنجان ژامبون مرغ کاملا پخته شدهدو عدد گوجه فرنگی ، نازک ورقه شدهچهار قاشق چای خوری ریحانطرز تهیه :

ابتدا یک قابلمه بزرگ را 3 لیتر آب جوش پر کرده و ماکارانی‌ها را اضافه می‌کنیم و حرارت را کمی کاهش می‌دهیم و 8 تا 12 دقیقه اجازه می‌دهیم آرام غل بزند سپس آب کش می‌کنیم.

در یک کاسه متوسط تخم مرغ ، پنیر پارمسان و مارگارین یا کره را ترکیب می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مخلوط شوند سپس با مقداری ماکارانی برای پوسته غذا مخلوط می‌کنیم.

در یک کاسه دیگر تخم مرغ ، پنیر ریکوتا و فلفل را مخلوط می‌کنیم و با ماکارانی مخلوط می‌کنیم.

قارچ‌ها را نیز در یک ماهیتابه درون روغن به مدت دو دقیقه تفت می‌دهیم سپس درون ظرف مخصوص فر ابتدا گوجه‌ها را به صورت دایره بزرگ کف ظرف می‌چینیم سپس قارچ‌ها را درون دایره گوجه فرنگی‌ها می‌چینیم و پوسته را درون ظرف می‌ریزیم و سپس ماکارانی را اضافه می‌کنیم.

ماکارانی را درون فر با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید و حدود 20 دقیقه اجازه پخت دهید سپس پنیر پارمسان را پس از خارج کردن از فر روی ماکارانی می‌پاشیم تا ذوب شود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار