تبلیغات

طرز تهیه سالاد مرغ و اسفناج

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد خوشمزه‌ای را آموزش می‌دهیم و امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید مواد این سالاد باید تازه باشند تا طعم واقعی آن را بتوانید بچشید.

این سالاد برای وعده نهار نیز به تنهایی استفاده می‌شود.

مواد لازم : یک فنجان پسته پوست کندهچهار قاشق غذا خوری روغن زیتونچهار عدد سینه مرغ متوسطپودر سیر به مقدار لازمفلفل سیاه به مقدار لازم300 گرم برگ اسفناجیک فنجان گوجه فرنگی گیلاسییک عدد آووکادویک عدد فلفل دلمه زرددو عدد پیازچه ، قطعه قطعه شدهسس سالاد به مقدار لازم طرز تهیه :

پسته ها را درون یک مخلوط کن ریخته و مخلوط کن را روشن می‌کنیم.

یک ماهیتابه آماده کرده و سینه‌های مرغ را درونش تفت می‌دهیم و پودر پسته را روی سینه‌های مرغ می‌پاشیم تا به سینه مرغ بچسبند همچنین پودر سیر و فلفل را نیز به مقدار لازم رویش می‌پاشیم و حدود 3 الی 5 دقیقه روی حرارت متوسط تفت می‌دهیم سپس سینه مرغ را از حرارت جدا کرده و تکه تکه می‌کنیم.

حال یک ظرف بزرگ فراهم می‌آوریم و برگ اسفناج ، گوجه فرنگی ، آووکادو ، فلفل و پیازچه را همراه تکه‌های سینه مرغ درونش با سلیقه می‌چینیم.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار